Canon Systemkamera

Precis som övriga tillverkare av systemkameror erbjuder Canon alternativ i flertalet prisklasser, även om Canon främst är kända för att producera utrustning för professionella fotografer. Med sin historia av gediget handarbetade kameror och en vision om att skapa den optimala kameraupplevelsen, genomsyras Canon av en känsla av expertis och kunskap för att innovera samt utveckla fotokonsten tillsammans med sina användare. Att köpa en Canon är utan tvekan att ta steget in i en gemenskap av människor som brinner för att fotografera!

Populäraste Canon Systemkameror

Canons företagsfilosofi kallas för Kyosei och är kärnan i deras varumärke och företag. Kyosei är ett japanskt ord som betyder ungefär “leva och arbeta tillsammans för allas bästa”, en princip som sägs tillämpas av alla Canon-medarbetare i hela organisationen. Begreppet symboliserar Canons vision, värden, sättet på vilket de behandlar sin personal och hur de gör affärer. Canons övertygelse är att samhällsansvar hos varje individ är av stor vikt, därför är de lyhörda inför hur deras aktiviteter påverkar kunderna, medarbetare och partner i sin omvärld.

Canon har en gedigen supporterskara och anses av många som en av de, om inte den bästa, tillverkaren av systemkameror idag. Med god kompatibilitet och ett väletablerat namn på kameramarknaden är det ingen slump att Canon idag är synonymt med hög kvalité och produkter som står sig väl på en snäv marknad. Även om nypriset i de högre prisklasserna kan upplevas som svindlande, gör optiken skäl för summan spenderad. För den som precis börjat fotografera är Canon den perfekt kameran.  Tack vare Canons goda byggkvalité – kan man när man vill uppgradera sig till en vassare modell, sälja sin kamera med liten förlust på andrahandsmarkanden.